מחפש דחוף מישהו שמשתמש במחוך בוסטון/מילווקי/TLSO

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/04/2007 | 21:15 | מאת: אדם

אני זקוק לעזרה: אני מחפש מישהו שמשתמש במחוך בוסטון/מילווקי/TLSO ,לא שמן, בגובה 1.65 מ' לפחות, באיזור המרכז וי-ם. אני צריך למדוד מעל הבגדים אם זה יכול להתאים לי,כי הרופאים מתלבטים, ומציעים לי לבדוק ככה לפני שאני מהמר על זה, (וזה למרות שזה בהתאמה אישית ושונה מאדם לאדם). בתודה מראש.

16/08/2008 | 17:53 | מאת: סימה

צר לי שאין אני יכולה לסייע כי עבר זמן רב. אבל עיני נתקלה בנושא ולי הוא מאד רלוונטי. אני מקווה שמצאת פיתרון והסתדרת. בני בן 16 אובחנה אצלו בליטה בחזה והומלץ לו ללכת עם חגורת בוסטון. לקחנו מידות של החגורה ובעוד כחודש תהיה מוכנה. השאלה האם מאז השתמשת בחגורה, האם זה באמת מסייע בריפוי הבעיה האסטטית אודה להתייחסותך.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית