כאבים בעצם החזה וגם קצת שמאלה וימינה ממנו

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

13/04/2007 | 10:28 | מאת: קובי

כתוצאה מתרגיל מקבילים כאבים בעצם החזה שטיפה גולש לשרירי החזה.. אני בן 23 עשיתי מיפוי צילום לא יראו כלום בעצם הזה..עשיתי פיזיוטרפיה 4 פגישות מסא'זים פלוס חשמל ואין כלום לא עוזר..יש לי כאבים בכל מיני תנועות של הידיים וגם שאני מתעטש ..רוב הפעמים אני קם בבוקר עם כאבים קצת..ופעם בשבוע ככה אני קם שלא כואב לי..אבל ברגע שאני עושה קימור גב או שילוב ידיים או כל תנועות דומות כאילו הכאב חוזר ולא מרפה..אני משתמש בדיקלורן ג'ל לחימום המקום וזה סתם לא עוזר.. האם יש תרופה, טיפול שיכול לעזור??? תודה רבה

17/04/2007 | 11:02 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

אתה מתאים לטיפול בהומיאופטיה מודרנית כפי שאני אוהב במקרים כאלו

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית