הרדמות שוק ואצבעות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

03/10/2006 | 22:05 | מאת: נ

לד"ר קרבאל שלום רב, מזה כשלושה שבועות סובל בני בן ה-22 מכאבים שהחלו בגב תחתון ומקרינים לאזור מפרק הירך.כאשר ישנה הרדמות של חלק חיצוני של השוק ושתי אצבעות של אותה הרגל.בצילומים לא ראו דבר והוא נשלח למיפוי עצמות +SPECT אשר יצא ללא ממצאים פתולוגיים והמיפוי בגדר הנורמה, הכאבים כרגע פחתו משמעותית לא לגמרי (אציין שבעת שכיבה אין כאבים כלל) אך ההרדמות בעינה עומדת. מה דעתך?האם זמן,סבלנות ואטופן הוא הטיפול או שניתן לעשות עוד . אודה לך על תשובתך. בברכה נ.

05/10/2006 | 13:33 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום לפי תיאורך הייתי בודק כיוון של בעיה דיסקלית בעמוד השדרה כגורמת להירדמות בפיזור שהזכרת. במידה ונמשכת מגמת שיפור אכן ניתן להמתין. התחושה צפויה לחזור עם הזמן

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית