כאב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

01/10/2006 | 22:45 | מאת: דוביק

לפני כשבוע התחלתי להרגיש כאבים בכף הרגל הימנית מתחת לכרסול הפנימי במקום שקשת הרגל מתחברת לעקב שמחמיר עם הליכה ונרגע עם מנוחה . הכאב ישנו גם במישוש ולחיצה במקום . אולי תוכל להדריך אותי מה לעשות . משום מה עבר לי בראש " שבר הליכה " למרות שאני לא ספורטאי ואני הולך בינוני . האם יש משהו במחשבתי ואם כן מה לעשות בכל מקרה ? תודה רבה דוביק נייד : 7981518 - 050

03/10/2006 | 09:31 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

בדיקה גופנית תעלה על מהות הפתולוגיה בקלות. נשמע לי יותר כמו "דורבן" כפי שנקרא התהליך הדלקתי ולא כמו שבר מאמץ תוכל ליצור קשר עם מזכירתי

03/10/2006 | 13:47 | מאת: דוביק

לא נראה לי שזה דורבן היות ואני מכיר ויודע מה זה . הכאב הוא לא במרכז המשטח התחתון של העקב אלא בצד התחתון הפנימי בחיבור בין הקשת למשטח העקב . הכאב לא קבוע ויום אני לא יכול לדרוך על הרגל כאשר יום אחר הכאב בהחלט נסבל ומאפשר לי פעילות כמעט רגילה .

04/10/2006 | 22:08 | מאת: לין

יש לי עצם בולטת בכל הרגל בחלק הפנימי קרוב לאצבעות הדבר מסב לי סבל רב האזור נפוח ודלקתי עוד מעט לא אוכל לנעול נעלים . מה עושים האם יש ניתוחי לייזר בתחום והאם אפשר להמנע מניתוח. תודה על תשובתך הדחופה.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית