שאלה לדוק' בנושא רצועות צולבות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

13/12/2006 | 13:48 | מאת: סטודנט

שלום , אני עברתי ניתוח שיחזור ACL לפני כשנתיים וחצי וכרגע יש לי כ 25 מעלות פחות בישור , סימן מגירה ויש לי גם מעידות . הייתי רוצה לדעת במה תועיל לי בדיקת MRI מכיון ששלחו אותי לבדיקה כזאת לפני הניתוח והיא לא גילתה ממצאים ובכל זאת נותחתי . האם MRI יכולה להראות שיש לי בעיה בישור או סימן מגירה או מעידות ,או שמה רק אם יש נזק לרקמות רכות . בתודה

13/12/2006 | 15:08 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

כפי שדיברנו בטלפון- MRI מצויין להדמיית רקמה רכה- הדבקות, מצב הרצועה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית