פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/09/2006 | 21:11 | מאת: ורד

שלום. בבדיקה U.S לתינוק בגיל 6 שבועות התקבלו הממצאים הבאים: פרק ירך שמאל: כיסוי גרמי :טוב קצה חד כיסוי סחוסי: מכסה ראש פרק ירך ימין: כיסוי גרמי: טוב קצה מעוגל כיסוי סחוסי:מכסה ראש זוית A לסיכום: התפתחות פרקי ירכיים תקינה לגיל: משמאל TYPE 1 מימין TYPE 2 A

29/09/2006 | 14:43 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שאלה מעניינת למרות שאין כלל שאלה בסוף התיאור לא רשמת לי מהן הזוויות שנמדדו- אלפא וביטא אבל- משמאל- תקין לגמרי מימין- חוסר בשלות. לא פריקה ולא בעיה בדיקה חוזרת בעוד 4-6 שבועות

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית