כאבים בברך ימין.

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

11/12/2006 | 15:07 | מאת: תומר

שלום רב, אני בן 33 ועושה ספורט באופן קבוע (אופניים וחדר כושר). במשך שבוע שעבר התאמנתי פעמיים בחדר כושר על אחד ממכשירי האירובי כאשר לאחר אחד האימונים, כאבה לי קצת ברך ימין. לאחר אימון נוסף וביצוע מתיחות הכאב עבר. ביום שישי התאמנתי כ 3 שעות על אופניים. ברוב טימטומי, לא ביצעתי מתיחות לאחר האימון. בבוקרו של יום המחרת התעוררתי עם כאבים עזים! בברך ימין (לא יכולתי לקפל את הרגל) כאשר החלק הפנימי של הברך היה מעט נפוח וכואב. מרחתי את הרגל עם בן גיי והיום יומיים אחרי הכאב עבר כמעט לחלוטין. קבעתי תור לאורטופד אולם ברצוני לדעת מה יכולה להיות התופעה הנ"ל? תודה! תומר.

12/12/2006 | 08:49 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום תומר סחתיין על השם היפהפה מתיאורך עולה תמונה של דלקת מאמץ יתר בגיד הנקשר סביב הברך ולא בקרע מניסקוס או רצועה מייצבת שלא היו עוברים עם מריחת משחה אתה יכול לוותר על הביקור כעת. מנוחה וחימום מקומי

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית