כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

06/12/2006 | 15:33 | מאת: דוד

אני כבן 56 ומזה מספר שנים אני סובל מכאבים בכתף ימין עם קושי להרים את היד .טופלתי במשחות שונות כמו וולטרן ,בנגי ואחרות . קבלתי גם כדורי אטופן , אך כלום לא הועיל . אורטופד שלח אותי רק לאחרונה למיפוי עצמות . בתוצאות נכתב : " קליטה מוגברת במקצת בזיז האקרומיאלי ופרק סטרנו – קלוויקולרי מימין . סקוליוזיס טורקלי קל ." בתוצאות צילום רנטגן נכתב :"הסתיידות בפרק הכתף" מה משמעות תוצאות אלו ? תודה דוד

07/12/2006 | 15:34 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

הממצא המשמעותי ביותר הינו ההסתיידות. מדובר ברכוז סידן בתוך גיד בכתף שעושה התלקחות דלקות אני ממליץ על ביצוע US לגיד וכן טיפול הומאופטי בהזרקת טראומיל לפרק הכתף בברכה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית