שאלה בנושא כאב

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

02/12/2006 | 08:21 | מאת: אבי

בוקר טוב לפני כשבועיים שמתי לב במקרה לכאב שיש לי קרוב למרפק יד ימין. (כאב שמורגש בעת נגיעה בלבד - כאילו חטפתי שם מכה - אפילו שלא זכור לי ארוע כזה). לאחר כשבוע לערך הופיע במקום סימן כחול/סגול בהיר שנעלם לאחר כיומיים שלושה. מיד לאחר מכן מיששתי את המקום כדי לוודא כי הכאב חלף, לא רק שלא חלף (אולי עוצמתו ירדה במקצת) אלא הצלחתי לחוש בגולה קטנה במקום, קטנה מעט מגודל אפון קטן וניתן להזיזה במספר מ"מ ממקומה (קרי היא לא קבועה במקומה). רציתי לדעת - האם זו יכולה עדיין להיות מכה שחטפתי ולא שמתי לב ? מה יכולה להיות הגולה הזו והאם יש מקום לבדיקה ו/או דאגה ? לפי התאור אילו דברים באים בחשבון ? תודה רבה על כל עזרה

05/12/2006 | 08:33 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום מה גילך? לוקח תרופות? נוגדי קרישה? נשמע כמו המטומה תת עורית נייידת שתעלם מעצמה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית