פסיוטומי

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

29/07/2010 | 16:44 | מאת: אליהו

שלום ! חיפשתי מידע באנטרנט בעברית ולא כל כך מצאתי אני צריך מידע על ניתוח פסיוטומיה בשריר ה TA (מדובר על בחור בן 20 בריא) האם עושים חתך או עם אנדוסקופ, שיטת ההרדמה, משך האשפוז, משך ההחלמה (צריך פיוזותרפיה ? מתי אפשר לחזור ללכת ? ומתי לרוץ ?) תודה רבה מראש

fasciotomy של שריר זה ניתוח פשוט. ההפעלה היא מיידית ושחרור מב"ח באותו יום או למחרת .

31/07/2010 | 15:47 | מאת: אליהו

הבנתי, תודה על התשובה ומה לגבי שיטת ההרדמה ? אחרי כמה זמן בממוצע אפשר לחזור לרוץ ?

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית