תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

26/07/2010 | 21:09 | מאת: נעם אלקיים

שלום ד"ר אברהם, אני ספורטאי בתחום הג'ודו, שברתי את ידי לפני כשלושה חודשים עברתי רדוקציה, היום לאחר שלושה חודשים הרגשתי עדיין כאבים ונשלחתי ל MRI, תוצאות הבדיקה היו "קרע של הרצועה TFCC בחיבור אולנרי". " בצקת מח עצם באזור הסטילואיד של האולנר." אשמח אם תוכל לפרט לי על הפציעה, מה גודל החומרה, ואיזה טיפולים נדרשים ( כירורגיה וכו') אני רוצה להזכיר לך שאני ספורטאי וחייב לקבל את הטיפול המהיר. תודה רבה.

הTFCC היא רוצאה בשורש כף היד דומה למניסקוס בברך. תתיעץ עם אורטופד מומחה כף יד .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית