דקירות בכל הגוף

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

21/11/2006 | 14:49 | מאת: omer2210

שלום אני סובל מאוד מזה 8 חודשים מכאבים עזים בידיים כולל הרדמויות ידיים. ביצעתי לפני מס' ימים mri ולהלן התשובה : c5-c6 בקע שמאלי ופורמינלי שמאלי וזיז פורמינלי שמאלי בינוני עם לחץ בינוני על חוט השידרה ושורשי שמאל c6-c7 בקע וזיז פורמינלי ימני בינוני עם היצרות תעלת שורש ימנית בחודש האחרון החלו כאבים מסוג דקירות בשתי הרגליים בעיקר מתחת לברכיים , דקירות מוזרות בבית החזה , הרדמות של זרת שמאל. האם יכול להיות שהמתואר בתוצאות הmri גורם לזה ? בבדיקות כלליות שעשיתי בדיקות דם היו טובות יחסית למעט איזה חיידק בשתן אין לי מושג לאיזה רופא ללכת ? מה זה הדקירות האלו ? אגב , במצב שכיבה אין כל דקירות אודה מאוד לחוות דעתך להמשך טיפול

21/11/2006 | 17:48 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום המצב נשמע מורכב מכדי לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית פנה לאורטופד

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית