רעד ביידים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

05/07/2010 | 20:14 | מאת: בת 18

מאז גיל ההתבגרות הופיעו אצלי רעידות ביידים אבל לא שכ"כ שמו לב, עכשיו כשאני כבר בת 18 הרעידות מאוד בולטות ומביכות אותי אם אנשים שמים לב. עכשיו אני עובדת במקום לשירות לקוחות והרעידות מאוד מפריעות ומביכות ואפילו מונעות ממני לדברים מסוימיים בעבודה.. מה יכול להיות העניין? והאם אפשר לטפל בזה? (אני לוקחת 3 כדורי פריזמה ביום במשך שנה-שנה וחצי אם זה משנה. אבל הרעידות היו עוד לפני)

05/07/2010 | 20:42 | מאת: בת 18

שכחתי גם לציין שבחצי שנה- שנה האחרונים התחיל לי גם רעידות ברגליים.. לפעמים מאוד מביך אותי לרדת במדרגות כי נראה כאילו אני סובלת או ממש נופלת..

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית