הידבקות במחלות זיהומיות בזמן אישפוז

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/07/2000 | 08:34 | מאת: יולנדה

בהיותי מאושפזת בבי"ח (חודשיים) בעיקבות תאונת דרכים חליתילקראת סוף האשפוז בדלקת גרון, דלקת דרכי השתן,(למעשה שוחררתי הביתה עם כדורי אנטיביוטיקה)וכשבוע אחרי זה רופא המשפחה הבחן אצלי דלקת חריפה בכבד ויצאו לי פצעי הרפס. לקח לי שנה להתגבר עליהם אבל ההרפס ממשיך לתקוף מפעם לפעם ואני סובלת קשה מהעינין האם מישהו אחראי על כך?

24/07/2000 | 16:35 | מאת: רופא עובר אורח

חד וחלק לא

25/07/2000 | 00:14 | מאת:

יולנדה שלום, אם נגרם לך נזק במהלך האישפוז וכתוצאה ממנו, ויש קשר סיבתי בין תאונת הדרכים והנזק התוצאתי, יתכן שאפשר לצרף את הנזק העקיף הנ"ל שנגרם לך לנזק הישיר שנגרם לך בתאונת הדרכים. מכיוון שאת זכאית לפיצוי ללא אשם בגין תאונת הדרכים, הרי כל נזק שמצטרף אליו ונגרם בעטיו הוא בר פיצוי. תתייעצי עם עורך דין המטפל בתאונות דרכים. בהצלחה ובריאות.