רשלנות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

17/07/2000 | 12:43 | מאת: לימור

בתי התינוקת סובלת מבעיה לא מאובחנת כבר 4 חודשים, היתה בבי"ח באשפוז, ולאחר בדיקות לא אובחנה, הבדיקה החשובה לא נעשתה לה MRI ,הרופאה לא עוקבת ולא מזרזת את התור שלה, ולא מפנה אותה לבי"ח מומחה בנושא, והילדה נשארת תלויה באוויר עם תופעות כמו התכווציות בגוף, חוסר התפתחות, הסגלה בכפות ידים ורגלים. תודה מראש.

18/07/2000 | 16:23 | מאת: עברתי במקרה

עד כמה שידוע לי ניתן היום להחליף רופא בקלות - תמיד טוב לקבל דעה רפואית נוספת

24/07/2000 | 23:48 | מאת:

לימור שלום, לפני שאנו מבררים אם יש עילה לרשלנות רפואית, חשובה לנו בריאותה של בתך. אם את לא מרוצה מהטיפול הרפואי, אני מציע לך לקבל חוות דעת נוספת, זו זכותך החוקית, ואין סיבה שלא תממשי אותה, אם את מטופלת בקופת חולים מדוע לא תפני למנהל הרפואי עם תלונתך ותבקשי שרופא אחר יבדוק ת בתך, לפעמים רופא אחר עשוי לגלות בקלות מה שהרופאה לא הצליחה. בהצלחה ואיחולי החלמה מהירה.