לעורכי הדין...

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

02/03/2002 | 23:43 | מאת: שיר

שלום רב , אני לא יודעת אם זה בידיוק רשלנות רפואית אבל אשמח מאוד לקבל תשובה, מאז ומעולם הייתי בחורה בריאה - בת 19 קיום . לפני שנה וחצי מישהו פסיכוטי התנפל עליי בבית חולים והכניס לי מרפק בפנים . לא נגרם שום נזק ולאחר שבוע כבר נעלם הפנס בעין וכול האדמומיות בפנים - מהמכות. לאחר 7 חודשיים החלו לי באופן מפתיע כאבים בפנים שנמשכים כבר כמעט שנה . למרות בירורים מקיפים אצל רופאים לא נמצא שום סיבה לכאבים . ולפתע חשבתי , אוליי זה בגלל המכות שקיבלתי ? האם יש עילה לתביעה , לבית חולים , או לאותו אדם , או לשניהם יחד? מצד אחד אי אפשר להוכיח שזה בגלל זה - אני משערת . אבל אוליי זה כן בגלל זה , אחרי הכול על הנייר אני בריאה לחלוטין? אשמח לתשובה כנה , ובתודות חמות על תשובתך , יעל

03/03/2002 | 16:47 | מאת: דר ר.ל. - לא מנהל פורום

הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לקבל את כל החומר הרפואי מאותה הפגיעה. אני מניח שבאותה עת הלכת למיון נבדקת וטנעשו לך מספר צילומים נכון? לאחר מכן טופלת בדרך כלשהי- ואת כל זה צריך - בדוקומנטציה מלאה אחרי זה - מתחילים לראות האם יש עילת תביעה - לכאורה יש - וצריך לראות הראם כדאי להגיש את תביעת הנזיקין. לגבי נושא רשלנות רפואית - זה לא ממש כי השאלה היא של מי הרקשלנות - היכן נגרמה הפגיעה בתחומי בית החולים? את יכולה לענות לי כאן או לאימייל - מה שתרצי