קרע בגיד

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

27/02/2002 | 22:43 | מאת: גיורא טל

פציעה מנפילה בסקי. לאחר פנייתי לרופא מקצועי בקופ"ח אובחן קרע בגיד ונשלחתי לפיזיוטרפיה. לאחר כ-3 חודשים הגעתי למומחה ( בית חולים ) שגילה שבר שלא אובחן קודם. בגלל הכאבים שהיו לי במהלך הטיפול הפיזיוטרפי לא הצלחתי להזיז את היד לכל אורך המהלך הנדרש וכנראה שהשרירים נתפסו. כיום אני לאחר מספר טיפולים עם מגבלה קטנה בתנועה ושרירים חלשים ביד שמאל. האים הייתה כאן רשלנות רפואית? איפה אוכל לקבל דיאגנוזה לתביעה מחברת הביטוח? תודה מראש גיורא טל

28/02/2002 | 22:40 | מאת: ד"ר רן לין

שתי שאלות לגבי הפיצויים חברת הביטוח שבטחה אותך בתאונה - כן יש עילת תביעה לגבי קופת החולים - כנ"ל אבל תריכים לראות את כל התיק הרפואי ומהלך העניינים הצפוף מרגע הפציעה - כמו גם האם האחלמה היא מושלמת - או נגרמה נכות- וכמה