רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/09/2000 | 22:34 | מאת: שקלת יעקב

שלום רב בחודש פברואר 2000 אימי נפלה ונחבטה בראשה ובגבה. לקחנו אותה לבית חולים בני ציון בחיפה , ושם בדקו אותה ולאחר סדרת בדיקות שלחו אותה הביתה ואמרו לה לקחת אקמול. לאחר 10 ימים אימי איבדה את התחושות ברגליים ובפלג גופה התחתון. לקחנו אותה באמבולנס לבית החולים ושם החלה במסע יסורים שאפשר לעשות עליו סרט. א. לא מצאו את הבעיה וממה היא נובעת, ב. ניסו כל מיני סדרות בדיקות והתברר שכאשר נפלה והגיעה בפעם הראשונה לבית החולים זרם דם בעמוד השדרה שלה , ואם היו עולים על זה בהתחלה ייתכן והיו מנתחים אותה וסופגים את הדם. לאחר מכן נשלחנו לבית חולים רמב"ם לצורך התייעצות עם רופא מומחה ושם קיבלנו את שוק חיינו הרופא המומחה טען בפנינו שאימי חולה בסרטן ושימייה ספורים. לא היינו מוכנים לכך חזרנו לבית החולים בני ציון וטענו לפניי הרופאים שלא יכול להיות מצב כזה . והם בשלהם טענו שיש לה סרטן והם לא מוצאים מאיפה הגרורה כלשונם. הקשנו לשוחח עם מנהל המחלקה וטענו בפניו שלא ייתכן שכל רופא יגיד משהו אחר , ושוב הוחלט לעבור סדרת בדיקות כאשר באמצע שלחו אותה לשיקום בבית חולים פלימן בחיפה. גם שם לא ניסו לבדוק מה הסיבה ואימי הוחזרה לבית החולים שם בקשו מאיתנו לקחת אותה הביתה . למזלנו סרבנו ואז העבירו אותה מספר צילומי סי טי וכן צלומי מח עצם לבדוק מהיכן מגיע הסרטן לפתע התברר שכלל אין לה סרטן ושהיא סובלת מאוסטופורוזיס, וכי היא תחיה אבל משותקת וזקוקה לעזרה 24 שעות. במחקר שעשיתי עם מספר רופאים נטען שאם אימי היתה עוברת ניתוח בפעם הראשונה שהגיעה מצבה לא היה מדרדר למה שהוא היום. אי לכך ברצוני לתבוע את בית החולים על רשלנות רפואית ומבקש את תגובתכם וחוות דעתכם למרות שזה נגד עמית למקצוע שקלת יעקב

22/09/2000 | 13:29 | מאת: שקלת יעקב

שקלת יעקב כתב/ה: > > שלום רב > > בחודש פברואר 2000 אימי נפלה ונחבטה בראשה ובגבה. > לקחנו אותה לבית חולים בני ציון בחיפה , ושם בדקו אותה ולאחר סדרת > בדיקות שלחו אותה הביתה ואמרו לה לקחת אקמול. > לאחר 10 ימים אימי איבדה את התחושות ברגליים ובפלג גופה התחתון. > לקחנו אותה באמבולנס לבית החולים ושם החלה במסע יסורים שאפשר > לעשות עליו סרט. > א. לא מצאו את הבעיה וממה היא נובעת, ב. ניסו כל מיני סדרות > בדיקות והתברר שכאשר נפלה והגיעה בפעם הראשונה לבית החולים זרם דם > בעמוד השדרה שלה , ואם היו עולים על זה בהתחלה ייתכן והיו מנתחים > אותה וסופגים את הדם. > לאחר מכן נשלחנו לבית חולים רמב"ם לצורך התייעצות עם רופא מומחה > ושם קיבלנו את שוק חיינו הרופא המומחה טען בפנינו שאימי חולה > בסרטן ושימייה ספורים. > לא היינו מוכנים לכך חזרנו לבית החולים בני ציון וטענו לפניי > הרופאים שלא יכול להיות מצב כזה . > והם בשלהם טענו שיש לה סרטן והם לא מוצאים מאיפה הגרורה כלשונם. > הקשנו לשוחח עם מנהל המחלקה וטענו בפניו שלא ייתכן שכל רופא יגיד > משהו אחר , ושוב הוחלט לעבור סדרת בדיקות כאשר באמצע שלחו אותה > לשיקום בבית חולים פלימן בחיפה. > גם שם לא ניסו לבדוק מה הסיבה ואימי הוחזרה לבית החולים שם בקשו > מאיתנו לקחת אותה הביתה . > למזלנו סרבנו ואז העבירו אותה מספר צילומי סי טי וכן צלומי מח עצם > לבדוק מהיכן מגיע הסרטן > לפתע התברר שכלל אין לה סרטן ושהיא סובלת מאוסטופורוזיס, וכי היא > תחיה אבל משותקת וזקוקה לעזרה 24 שעות. > במחקר שעשיתי עם מספר רופאים נטען שאם אימי היתה עוברת ניתוח בפעם > הראשונה שהגיעה מצבה לא היה מדרדר למה שהוא היום. > אי לכך ברצוני לתבוע את בית החולים על רשלנות רפואית ומבקש את > תגובתכם וחוות דעתכם למרות שזה נגד עמית למקצוע > > שקלת יעקב > >