כאבי ראש

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/02/2002 | 16:25 | מאת: שרה אברג'יל

אני אשה בת 59. לפני 9 שנים לערך קיבלתי 4 זריקות סטרואידים בראש כתוצאה מנשירת שיער, יש לציין שבאותו רגע פרץ דם מהראש בכמות לא סבירה כתוצה מכך מאז אני סובלת מכאבי ראש חזקים וכן משקע בראש. האם רופא העור התרשל בהזרקת הסטרואידים לראש ? ולמרות שראה שישנו דימום לא סביר המשיך והזריק 2 זריקות נוספות. בתודה מראש.

21/02/2002 | 10:43 | מאת: רן לין

הסיפור שלך נשמע מאוד לא סביר מההיבט של ההזרקה - האם נעשתה הזרקה עד כדי כך עמוקה והאם פגעה בוריד ראשי? אשמח לדעתיותר פרטים - האם קיים הדוח הרפואי בידייך? האם נגרם נזק ממשי המהווה עילת תביעה נזיקית?