רשלנות בלידה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/02/2002 | 16:06 | מאת: סיגל זרוג

ילדתי בתל השומר בניתוח דחוף ( לאחר אישפוז במחלקת סיכון גבוה כחודש ימים ) תאומות מונואמניוטיות בשק אחד בשל תינוקת אחת מתה ברחם. כיוון ששניהן נולדו באותו צבע בניתוח הקיסרי בוצעה החייאה לשניהן כשאחת הגיבה לאחר עשר דקות, והיום היא ילדה בגיל שלוש וחצי מוגדרת CP בעיות נשימתיות קשות מוזנת ע"י גסטרוסטום ואינה הולכת ואינה מדברת. יום קודם הניתוח הודעתי לצוות הרפואי שאינני חשה בתנועות העוברים וכן בוצע לי אולטר-סאונד ע"י טכנאית רנטגן באותו יום שבו נאמר לי שחבלי הטבור שלהן מפותלים מידיי ואין אפשרות לבצע זרימת דם וכל זאת בשבוע ה-30 ו-3 ימים להריון. ברצוני לשאול אם אכן קיימת עילה לביעה בגין רשלנות רפואית וכן ברצוני לבקש מכם ידידיי המלצתכם החמה לעורך-דין בעל מוניטין. בתודה מראש.

21/02/2002 | 10:48 | מאת: רן לין

קודם כל אני מצטער על כל מה שקראתי יש כאן עילת תביעה ברורה - שתחילתה - בתביעה של עשרות מיליוני שקלים ושסופה - מיליוני שקלים חדשים בבירור - אינני יכול להגיד כמה אבל בודאי מעל 2. תביעה כזו - קחי בחשבון משך זמן של 3-5 שנים. בתחילה מה שאת צריכה זה לאסוף את החומר הרפואי הקיים - לשם כך עלייך לבקש את כל החומר מהרשומות הרפואיות - תוך ויתור על סודיות רפואית. - במידה ואת עושה זאת באמצעות עורך דין. אשמח להמשיך לסייע בידייך אם אוכל - אנא פני לאימייל שלי [email protected]

21/02/2002 | 10:52 | מאת: רן לין

נסי לכתוב לי לאימייל

21/02/2002 | 22:16 | מאת: י. ג

סיגל שלום לפני שאת מחליטה בבירת עורך הדין מוצע כי תתיעצי עם מס' עו"ד המתמחים בתחום הרשלנות הרפואית. אל תתפתי להבטחות ותקראי את המדריך לנפגע ברשלנות רפואית של עוד דיוויס באתר המשפט הרפואי שלו

22/02/2002 | 00:01 | מאת: ש.י. עו"ד

על פני הדברים אולי מדובר ברשלנות. הסיכוי צריך להבדק לעומק. אל תשכחי שמדובר בהריון בסיכון גבוה, לידה בגיל 30 שבועות - אלה גורמי סיכון לנכות לילודים כשלעצמם. יחד עם זאת שווה בהחלט לבדוק לעומר את הענין, וצריך עורך דין המצוי היטב בתיקים כאלה. הסכומים שפוזרו על ידי קודמי בתשובה אינם ברורים כלל וכלל, ואם הוא יכול שלם לך אותם, שיתחיל. רצוי מכל מקום להיות זהיר יותר...

22/02/2002 | 08:48 | מאת: דר רן לין

האיש שאמר זאת - זה אני ולצערי מנסיון רב שנים בתחום הזה אני גם יודע על מה אני מדבר