טיפול שניים גרוע.

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

17/02/2002 | 08:14 | מאת: אבי גרוס

שבוע טוב הייתי בטיפול שניים לפני כ-8 חודשים.עשו לי גשרים מחרסינה חצי עצילה. כרגע המצב,שגשר תחתון של כ-8 שניים נשחק כמעט לחלוטין. והברזלים שבתוך השניים יצאו החוצה. וכן הגשר העליון קידמי מורכב כך שאין מנשך מאוזן. זה דברים שנאמרו לי על ידי טכנאי שניים. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש אבי גרוס

18/02/2002 | 18:13 | מאת: דר רן לין

האמת שהבנתי בנושא רפואת שיניים לוקה בחסר אבל - אני רוצה להבין שני דברים האם אני יכול להבין מדבריך שאתה והרופא דיברתם על דבר אחד - ולבסוף נתבצע דבר אחר? האם אני יכול להבין שהרופא התכוון לבצע דבר אחד - ולבסוף מה שנוצר זה דבר אחר? האם אני יכול להבין שהרופא - לא זו בלבד שלא יצר את מה ששניכם התכוונתם - אלא יצר משהו אחר - שגרם לך נזק ועכשיו אתה צריך לתקן את העיוותים?

23/02/2002 | 23:26 | מאת: רוגד

אני ט.שיניים ותיק ומנוסה אתה אומר שהגשרים שעשו לך הם גשרי חרסינה על בסיס מתכת חצי אצילה! לא נשמע לי הגיוני שחרסינה נשחקה...וגם בשמונה חודשים. לדעתי יש מקום לבדוק האם מדובר בחרסינה או בחומר אחר

24/02/2002 | 14:46 | מאת: דר רן לין

מה שמחדד בדיוק את השאלות ששאלתי. תראה אם התשובות עליהן הן חיוביות בעיקרון - יש לך עילת תביעה