רשלנות בניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

14/02/2002 | 12:53 | מאת: אדוה

אני בצעתי ניתוח לייזר בעיניים ביולי 2001 לפני כשבועיים התחלתי לסבול מכאב בעין ימין - תחושה שנכנס גוף זר - פניתי לרופא עיניים דרך קופ"ח ונאמר לי כי אני סובלת מפצע על גבי הקרנית שכנראה נגרם עקב הניתוח ועלול להיות כרוני האם יש מקום לתביעה והאם בכלל יש טיפול מונע?

14/02/2002 | 17:32 | מאת: ד"ר רן לין

שווה בטוח לבקש את כל המסמכים הרפואיים - באמצעות עורך דין ( עם וס"ר= ויתור על סודיות רפואית) כדי לעיין בכל הטיפול שנעשה אם הוא היה נאות או לא. את יכולה לפני כן - וזה יהיה נחמד - לשבת ולדון עם הרופא שלך על פרטי המקרה שיסביר לך מה קרה. זה בודאי שלא יפגע ביכולתך לתובע ולא יגלה שום קלפים גלויים או סמויים.

15/02/2003 | 00:42 | מאת: משה

שלום אדווה הסיפור שלך דומה מאוד לשלי וכן יש הרבה מה לעשות אני כרגע בעיצומו של התהליך אני אשמח לפרט לך בפרטי פרטים דרך הטלפון ( המקום קצר מלהכיל את המידע) את יכולה להתקשר אם את רוצה 051775401 ואני אשמח לעזור לך משה