חוקי רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/02/2002 | 22:30 | מאת: אייל

ברצוני לדעת מה החוק אומר לגבי חוק ההתיישנות לגבי תביעה בגין רשלנות רפואית.... אני כבן 32 ורק היום גיליתי שהיתה רשלנות רפואית בלידה שלי שבגללה נשארתי נכה האם יש לי סיכוי עוד לתבוע אחרי 32 שנה?

10/02/2002 | 12:29 | מאת: ד"ר רן לין

בדרך כלל מקובל לאמר כי לאחר גיל 18 יש עוד 7 שנים של התיישנות שלאחריהם - יש התיישנות של עילת התביעה ואולם כאן אתה בא ואומר שלא ידעת על הרשלנות עד גיל 32 אם אכן תוכל להוכיח זאת - אפשר לדון על הגשת תביעה בגין רשלנות.