רשלנות בעיניים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/02/2002 | 20:07 | מאת: שרה

שלום רב הבת שלי כיום בת 20 ואמורה להשתחרר מהצבא בפרופיל 24 , כשהיתה בת 8 לקחתי אותה לרופאת עיניים של קופת חולים שקבעה שיש לה קטרקט מולד, וכמובן לא ציינה המשך טיפול או מעקב. כיום היא אמורה להשתחרר מאחר ובתפקידה כלוחמת לא מוכנים להמשיך את גיוסה, כרגע היא נמצאת כמובן במשבר מאחר והיא מאוד רוצה להמשיך בצבא באותו תפקיד. שאלה: האם יש כאן רשלנות רפואית? את מי צריך לתבוע, ומי צריך לתת את הדין? תודה שרה

10/02/2002 | 12:32 | מאת: ד"ר רן לין

מי שצריכה לתובע את מערכת קופת החולים במידה ולכאורה אכן קיימת עילת רשלנות רפואית - זו הבת שלך. אני מניח שהיא תתבע רק את הקופה ולא אותך - כי אני מניח שאת עשית כל מה שביכולתך באותה תקופה ולא הזנחת אותה אלא שקדת על הליה לכל המרפאות והרופאים כנדרש אשר על כן - מציע לגשת לעורך דין - יש כאלה שאני מכיר שמתמחים בעניינים מסוג זה שיבדקו לפחות אם יש עילת תביעה אם לאו. ולאחר מכן - ניתן לתבוע את המערכת הרפואית הנדונה, אם אכן מתקיימת עילה שכזו

10/02/2002 | 12:37 | מאת: שרה

האם אני יכולה לקבל שם של עור דין? שרה