שורש הקווה קווה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

04/02/2002 | 13:54 | מאת: עופר

אני השתמשתי בתוסף מזון ( שורש הקווה קווה ) ובתוכנית של רפי גינת (כל בוטק) נאמר שתוסף מזון זה מסוכן והודיעו מה FDA שצריך להוריד את המוצר מהמדפים כי הוא גורם לנזקים גדולים לכבד. למי אני אמור לפנות במיקרה כזה? האם אני צריך לעשות משהו בנדון?

04/02/2002 | 16:11 | מאת: דר רן לין

באם אכן נכונה הידיעה - הרי שאני מניח שרשויות משרד הבריאות כבר נותנות דעתן על התופעה ובודקות אותה על מנת להוריד את המוצר מהמדף יחד עם זאת - אם אתה אזרח מתעניין - אין ספר שאתה יכול לפנות לרשות להגנת הצרכן ולמשרד הבריאות- שניהם אמורים לטםל בבעניין מול משרד התמ"ס על מנת להפסיק לייבא את החומר ולהורידו מהמדף באם כבר נגרם נזק - זה כבר סיפור שונה שמחוזו הוא בבתי המשפט

04/02/2002 | 16:36 | מאת: דר רן לין

באם אכן נכונה הידיעה - הרי שאני מניח שרשויות משרד הבריאות כבר נותנות דעתן על התופעה ובודקות אותה על מנת להוריד את המוצר מהמדף יחד עם זאת - אם אתה אזרח מתעניין - אין ספר שאתה יכול לפנות לרשות להגנת הצרכן ולמשרד הבריאות- שניהם אמורים לטםל בבעניין מול משרד התמ"ס על מנת להפסיק לייבא את החומר ולהורידו מהמדף באם כבר נגרם נזק - זה כבר סיפור שונה שמחוזו הוא בבתי המשפט

05/02/2002 | 16:48 | מאת: רמי מור - הומאופט

לעופר וכל המתעניינים שורש הקווה קווה היינו צמח רעיל הגורם לפגיעה בכבד . הצמח נאסר לשימוש גם בישראל . על אף הוראה מפורשת של משרד הבריאות הישראלי ( ראוי להדגיש ) חלק מהספקים מתעלם מכך והמשיך בהספקה לחנויות הטבע ובתי המרקחת שלא הועדכנו במידע. לגבייך, אתה יכול להמשיך בשגרת חיים באם לא נגרם נזק, אך יחד עם זאת תמיד תוכל לפנות אל רופא המשפחה ולבצע בדיקה לתפקודי כבד ואחרות כפי שיידרש. בברכה רמי מור

18/07/2003 | 20:30 | מאת: גל

כי אניאוהב את זה