חות דעת

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

03/02/2002 | 00:13 | מאת: שביט

שלום רב היכן ניתן להשיג חות דעת של רופא אורטופד.ושל אורטופד המתמחה בכף הרגל בתודה

03/02/2002 | 13:41 | מאת: דר רן לין

אורטופד טוב שאני הייתי ממליץ נמצאים באיזור המרכז והצפון תאמר לי היכן את מגוררת והיה עושר לדעת בדיוק את המהות של הבעייה

04/02/2002 | 13:43 | מאת: שביט

שלום לדר רן לין בקשר לחות דעת של רופא לבעיות בכף רגל. נגד רופא במקום העבודה על חוסר איבחון נכון של הבעיה טיפול לא נכון אישור שאני בריא לחלוטין כאשר לא היתי בריא. ורק אחרי זה קיבלתי טיפול שונה לחלוטין שדי עזר. מקום מגורי בתל-אביב בתודה