תביעה בטיפול כושל בהמנגיומה בעפעף

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

24/01/2002 | 00:59 | מאת: לימור

שלום, ברצוני לקבל חוות דעת או המלצה של מומחה מהשורה הראשונה בתחום של טיפול בהמנגיומות באזור עפעף, לצורך תביעה משפטית, מדובר בבחורה בת 30 לאחר טיפול כושל בלייזר לתיקון המנגיומה קטנה על עפעף ימין . לאחר הטיפול מצב העפעף הורע- ההמנגיומה גדלה, מפריעה לפתיחת העין, ומבחינה אסטתית וגורמת לסבל נפשי. נאמר לה שתצטרך לעבור ניתוחים נוספים לתיקון הנזק שנגרם, ושהניתוח כרוך בסיבוכים אפשריים לעין ובהוצאה כספית (לא ממומן ע"י הקופה). מה האפשרויות? למי לפנות?

24/01/2002 | 09:58 | מאת: דר רן לין

להערכתי היות ומבדובר במיקום המפריע לראיה - דווקא היועץ לחוות הדעת צריך להיות רופא עינים ולא פלסטיקאי שידון בנושא הקוסמטי. לגבי אפשרות תיקון - חלוקות הדעות מי מהם צריך לבצע את התיקון

27/01/2002 | 00:37 | מאת: לימור

שלום, תודה על תשובתך לשאלתי.דר רן לין כתב/ה: > > להערכתי היות ומבדובר במיקום המפריע לראיה - דווקא היועץ לחוות > הדעת צריך להיות רופא עינים ולא פלסטיקאי שידון בנושא הקוסמטי. > לגבי אפשרות תיקון - חלוקות הדעות מי מהם צריך לבצע את התיקון