כאבים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

16/01/2002 | 22:39 | מאת: שביט

שלום רב היו לי הרבה שנים כאבים בכפות רגלים רופא של מקום עבודה נתן לי מדרסים מסיליקון אבל מרוב כאבים לא יכולתי לעמוד אחרי שנים הגעתי לפרופסור ידוע שאמר לזרוק את המדרסים ונתן לי 12 זריקות של ויטמין b האם יש כאן רשלנות רפואית בתודה

18/01/2002 | 09:41 | מאת: ד"ר רן לין., עו"ד, - לא מנהל פ

קשה לדעת לא אמרת לי אם נגרם נזק לרגליים עקב הטיפול הלקוי כמובן יש עניין של כאב וסבל נפשי- שגם את זה יש לקחת בחשבון בעת הגשת התביעה

18/01/2002 | 09:58 | מאת: ג

אתה בריא היום? כאבי הרגליים חלפו כלא היו? לא ניתן להבין ממה שכתבת כי מצאת את המזור לכאביך.