רשלנות רופאי שיניים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

08/01/2002 | 11:33 | מאת: ויקטור

עו"ד יונתן דייויס הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לבדוק אפשרות לתלונה על מחדל בטיפולי שיניים ?? בקצרה , מדובר על טיפול שנעשה בחברת ש.י.ל.ה . הטיפול נעשה כבר כ- 4.5 שנים , במהלכו נהרס פיה של אימי לחלוטין. יש בידנו מכתבים מהמנהל הממונה שהם יעשו טיפולים חוזרים ללא תשלום , אך הם סוחטים עוד עשרות אלפי שקלים בטענות אחרות . הם הודו בחצי פה שהעבודה גרועה , בידנו גם חוות דעת אחרות (גם מאיכילוב) שבהם כתוב שהטיפול לא תקין. (בע"פ נאמר שהם לא ראו עבודה גרועה כזו). שאלתי היא הם ניתן לפנות אליכם בנושא?? יש לנו את כל החומר הרפואי כולל ההתכתבויות עם הנהלת ש.י.ל.ה שבהם הם מתחייבים לטיפול חוזר ללא תשלום. תודה מראש ויקטור גולדנברג

08/01/2002 | 23:12 | מאת: ש.י. עו"ד

אפשר לפנות לכל עורך דין שמטפל ברשלנות רפואית. הוא יבדוק את חוות הדעת שבידכם, כדי להתאימן למקסימום שאפשר לתבוע. בהצלחה

06/03/2002 | 14:46 | מאת: דר' גרינבאום משה

כדאי לפני פנייה לעורך דין לעבור התייעצות וחוות דעת אצל מומחה לשיקום הפה ולהצטייד במסמך בו הוא קובע שהטיפול רשלני (אם הוא מוכן לקביעה זו). חוות דעת כזו יכולה להיות עילה להגשת תביעה משפטית על רשלנות . אם המומחה לא יכול לקבוע שכאן התרשלו בבירור מוטב לך להגיע לסיכום כספי עם החברה בה טופלה אמך כי הסיכויים להוכיח רשלנות ללא חוות דעת מוחה קלושים וחבל"ז .