"הדבר מדבר בעדו"

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

08/01/2002 | 00:00 | מאת: צחי

שלום לכל חברי הפורום. רציתי לבקש עזרה בנוגע לחומר לסמינריון שאני עושה ברשלנות רפואית ונושאו "הדבר מדבר בעדו"-הפיכת נטל הראיה (ס' 41 לפקנ"ז) בהיבטי הרשלנות הרפואית. אני כבר אספתי חומר רב בעיקר מפסיקה ומכתבי עת כגון "מכתב לחבר" ודומיו אך רציתי לשאול אם ידוע לכם על עוד מקורות שאני יכול להסתייע בהם (מספרו של פרופ' אנגלרד בנושא כבר אספתי חומר). תודה רבה מראש, צחי.

08/01/2002 | 22:33 | מאת: ד"ר ר.ל. עו"ד - לא מנהל הפורום

יש הרבה מאוד חומר בספרים של אמנון כרמי - רשלנות רפואית כמו כן - פשוט תיכנס דרך תקדיןצ - לסעיף 41 - יבואו לך מיליוני פסקי דין - קח רק את אלה של העליון

08/01/2002 | 22:59 | מאת: צחי

לכבוד ד"ר ר.ל. עו"ד, רציתי להודות לך על התגובה בפורום ואכן אני אספתי חומר מהספר של כרמי וכמו כן נתקלתי במאמרים רבים שלו בנושא. בתקדין גם כן מצאתי הרבה מאוד חומר וכמו כן יש פ"ד חדש שניתן בשם מוטי סולן. בכל אופן תודה רבה !

11/01/2002 | 10:12 | מאת:

צחי שלום, ראה מידע לשאלתך באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il

11/01/2002 | 18:53 | מאת: צחי

לעו"ד דייויס, תודה רבה על ההכוונה. האמת היא שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו כשהתחלתי לאסוף חומר לסמינריון שלי וכמו כן המלצתי עליו לכל חבריי לקורס. אני יודע שזה האתר של משרדך וזה אתר מצויין שמשמש לעזר להמון סטודנטים. שוב תודה.