דחית קבלת חולה בחשר מיון,

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/09/2000 | 11:41 | מאת: פנינה

שלום וברכה! הגעתי עם אמי לחדר מיון לפני שבועיים אחרי הפנית רופאת המשפחה,הצוואר מצד ימין היה נפוח.אחר התרוצצות מגיע הרופא ,בודק בצורה רשלנית וטוען שהמצב זקוק לבירור ואין לא כלים.אני התקשרתי מהר לרופאת המשפחה וניסתה לשכנע ולבקש שהמצב דורדש אישפוז אבל לא עזר. רק עם קשיי בליעה ונשימה יקבל אותה. ניסינו להחזיק אותה עוד שבועה. לפני שבועה הגעתי שוב ביום ראשון בשעה 8 בערב ,התקבלה בשעה 12, מדובר ב אישה בת 74 ואושפזדה בערך בשעה 2.עשו לה את כל הבירור. שאלו למה לא הגיעה לפני זה. המצב של אמא לא טוב. מנהל המחלקה כאשר סיפרתי לא טען שלא היה עוזר שבוע לפני זה, הרגשתי בצורה ברורה שמנסה לגונן עליו ולא נעים לו.העברתי את התמונה של אי קבלתה בזמן רשלנות מקצועית,התשובות היו שקופות,התחמקות ולויאליות. אני עושה פסק זמן בגלל המצב. אני רוצה שהרופא יענש בצורה חריפה.אני לא רוצה שיקרה לחולים אחרים ויסבלו! אני מבקשת לענות לי מה צעדים שעלי לנקות? יותר מאוחר אני אמסור פרטים ושמות.ותאריכים. בינתים אני רוצה תשובות. תודה ולהתראות פנינה

10/09/2000 | 23:44 | מאת:

פנינה שלום, המקרה שלך נשמע מצער, זהו עוד מקרה שבו חוסר ההתייחסות המשולב בחוסר רגישות, מביא להרהורים ותחושות של טיפול רשלני. לפני שאת נוקטת פעולה מוצע לך להשיג התיק הרפואי ולהתלונן בפני מנהל המוסד הרפואי ובמידת הצורך למשרד הבריאות.