התעללות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/12/2001 | 09:30 | מאת: חיים

כתוצאה מסכסוך עם הקיבוץ בו אני מתגורר החליט רשם האגודות השיתופיות על בוררות משפטן לפני כ - שלוש שנים. הקיבוץ מתחמק מהבוררות אבל עשה דבר חמור. ביחד עם רופא הקיבוץ הועלמו מסמכים רפואיים מתיקי האישי וגם שונה תוכן התיק בחלקו ופרטים רפואיים חסויים הודלפו לציבור. הלואי והיתה לי את האפשרות להפגש איתך. תודה

05/01/2002 | 11:15 | מאת:

חיים שלום, אם העובדות שאתה מעלה הן נכונות הרי שהדבר חמור מאוד ומהווה עבירה פלילית! אך רצוי לבדוק שכך הם פני הדברים מכל מקום תוכל ליצור עימי קשר למשרדי ונשוחח בפרטיות. אם תלחץ פעמיים על שמי המודגש בצבע כחול יופיעו הדרכים שתוכל להשיג אותי.