דעתך בבקשה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

23/12/2001 | 22:54 | מאת: רונן

שלום רב, בפורום של אתר זה ממש, הומלץ לי ע"י מנהל הפורום להשתמש ב"נר" מיוחד לאוזן ע"י מי שמנוסה בטיפול שכזה. לאחר שביררתי, התברר לי שהנר הזה הוא דוגמא יפה לשרלטנות, אינו יכול לעבוד כפי שמתואר וקל לבדוק זאת בבית בעזרת ניסויים פשוטים. מה דעתך על כך ? להרחבה - הנר מושם באוזן על ידי המטפל בצד אחד, ומודלק בכצהו השני, הטענה שהוא יוצר ווקום והחום גורם לשעוות האוזן לצאת החוצה, ולראיה "התוצר שנראה יוצא מהנר". קראתי במספר אתרים שאני רואה אותם כאמינים, על ניסויים שנערכו עם הנר וגילו שטענות לגביו מופרכות לחלוטין. הניסויים, יש לציין ברורים לחלוטין וחלקם ניתן לבדיקה בעצמך. רונן

25/12/2001 | 22:53 | מאת:

רונן שלום, דומה שהתבלבלת בפורום, זהו פורום משפטי ואיננו נוהגים לתת עצות רפואיות. אנא פנה לפורום המתאים