הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

17/12/2001 | 12:56 | מאת: ויקי

שלום רב, כבר חודש וחצי הנני נוטלת כדורים להגדלת החזה. נוצרו לי גושים בחזה אני חשה מעט תפיחות אך לא משהו משמעותי. אתמול בתוכנית כלבוטק דיברו על כדורים אלו והענין שנוי במחלוקת. הפסקתי לקחת את הכדורים. האם יהיו לי תופעות לואי? ברצוני לתבוע את החברה שמשקרת למאות נשים. ולהפסיק את התשלומים. איך עושים את זה? אשמח מאוד לתשובה מהירה ויקי

20/12/2001 | 13:03 | מאת: דר ר.ל

אקדים ואומר כי הייתי מציע לך כרופאת שבמקרה אגב נמצא בפורום הזה, שעל פניו כדאי שתיבדקי על ידי רופא מומחה בעניין - כירורג או רופא נשים. זאת כדי שהבדיקה הפיזיקלית תבוצע כנדרש וכן הבדיקות הנלוות לכך - בדיקות הדמייה ואחרות -( סמנים למיניהם). כמו כן - היות והתרופה נלקחה על ידך באופן עצמאי ולא דרך רופא - אני מניח שלא ניתן מרשם ולא קיבלת הסבר רפואי טרם לקיחת התרופא. גם אז - בודאי יש בתוך הקופסא איזה הוראות שהן - ומעניין אם התופעות אליהן את מתייחסת נמצאים במסגרת התופעות הלואי המתוארות במרשם המצורף. אם אין כך הדבר - נראה שכדאי שתגשי הן לקבל חוות דעת רפואית - ולאחריה - תפני לעורך דין המתמחה בנושא זה - וייתכן מאוד שקיימות נשים נוספות המתלוננות על אותן גלולות. אני מעריך שהשובה טובה גם לבעיות ארוכות טווח כתוצאה מהגלולה הנ"ל שאינן נצפות מראש - בודאי לא על ידי העולם הרפואי שאינו קשור לגלולה זו.

10/01/2002 | 10:29 | מאת: ויקי

שלום רב, ברצוני להודות על ההתיחסות. הייתי רוצה לדעת לאיזה עו"ד עלי לגשת והאם יש לכם מישהו שאתם ממליצים עליו? תודה.

21/12/2001 | 16:35 | מאת: ד"ר חיים אשכנזי

הוועצי עם עורך דין.