נתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

14/12/2001 | 22:46 | מאת: ישראל

שלום, לפני כ - 4 שנים עברתי ניתוח קטרקט בעיני הימינית שעבר בהצלחה. לאחר כשנה נותחתי בעיני השמאלית. לאחר הניתוח הבחנתי כי התמונה המתקבלת בעיני השמאלית קטנה יותר. בהתיעצות עם כמה רופאים ואופטמטריסטים נאמר לי כי המנח של העדשה בעיני השמאלית בתוך הקפסולה הוא אלכסוני. למותר לציין כי עקב כך קשה עלי הקריאה. ברצוני לדעת מה האופציות המשפטיות העומדות לרשותי. בתודה מראש ישראל

22/12/2001 | 09:49 | מאת:

ישראל שלום, אני מציע לך לעיין במדריך לנפגע ברשלנות רפואית אשר פורסם כאן באתר בעבר ומצוי באתר האינטרנט www.med-law.co.il לשאלתך, תנאי מוקדם לבירור האופציה המשפטית היא התייעצות עם מומחה לרפואת עיניים אשר יעיין בתיק הרפואי שלך ויאמר לך אם היה פגם טיפולי. מוצע שתתייעץ גם בפורום רפואת עיניים באתר זה. בהצלחה.