ניתוח לייזר להורדת משקפיים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

13/12/2001 | 19:04 | מאת: מיקי

כידוע, לא קל להשיג חוות-דעת ממנתח עיניים X שיכתוב את דעתו על ניתוח שביצע מנתח עיניים Y, במיוחד אם מדובר בהגשת תביעה על רשלנות רפואית. איך אפשר בכל זאת להגיע למנתח עיניים שידוע כמי שמוכן לכתוב חוות-דעת? לאחר התייעצות עם מספר מנתחי עיניים, ברור לי שיש לי Case.

14/12/2001 | 16:00 | מאת: ש.י. עו"ד

צריך להתיעץ עם עורך דין שמבין בתחום ויש לו נסיון. עורך הדין יודע איזה רופא נותן באיזה ענין, נגד מי, מה תחום ההתמחות העיקרי של מי שפונים אליו ועוד הרבה נתונים שיכולים לעזור - או להגיע באופן ישיר לרופא מתאים, או לקבל חוות דעת פנימית, שמתורגמת לחוות דעת של רופא שברגיל נותן חוות דעת. בהצלחה.

16/12/2001 | 19:31 | מאת: מיקי

היי, קודם כל תודה על הייעוץ. יש לי עו"ד שזה התחום שלה. למרות מספר רופאים שבדקו אותי ואמרו לי שאכן יש לי Case, אף אחד לא מוכן לכתוב את זה...האם אתה יכול להפנות אותי לרופא שמוכן גם לכתוב? תודה מראש. דרך-אגב, קלטת עם המידע הנחוץ מאותו רופא שניתח אותי כבר יש לי.