ביטול התחייבות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

17/11/2001 | 17:13 | מאת: דניאל

שלום קיבלתי התחייבות לביצוע הפריה חוץ גופית. מאחר ואין לי וותק של שנתיים בביטוחים המשלימים של קופ"ח מכבי לא הייתי זכאית, אבל בהפניית הרופא המטפל ניגשתי לוועדה חריגה שאישרה את ביצוע הטיפול ורופא מנהלי מחוזי נתן אישור לביצוע הפריה עד להצלחה. ניגשתי לקופה, וקיבלתי התחייבות ממנהל הקופה. לאחר כמה ימים פנתה אליי פקידת הקופה ואמרה לי שההתחייבות היא טעות וביטלה לי אותה. מה לעשות לאחר שהתחלתי טיפול וסמכתי על כך ? האם ניתן לתבוע אותם ? למי לפנות ? אודה מאוד על העזרה והתשובה.

22/11/2001 | 02:05 | מאת: ש.י. עו"ד

אפשר לפנות לד"ר קרני רובין, הממונה על תלונות הציבור לענין יישומו של חוק ביטוח בריאות ממלכתי במשרד הבריאות בירושלים. בהצלחה בתלונה ועוד יותר - בטיפולים