ערעור לבית המשפט

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

16/11/2001 | 09:24 | מאת: zaiden

האם ניתן לערער על החלטת ועדה רפואית לתאונות עבודה או \ו ועדת ערערים בבית משפט שלום או מחוזי ,הן בעניינים רפואיים והן בעניינים משפטיים.

17/11/2001 | 01:21 | מאת: ש.י. עו"ד

השאלה לא ברורה: פרט את הנסיבות של המקרה. כעקרון תמיד אפשר לערער על החלטות של ועדה רפואית. ועדה רפואית של דרג ראשון - ערר לועדה רפואית לעררים. על החלטה של ועדה רפואית לעררים - ערעור על שאלות של חוק בלבד לבית הדין לעבודה.

17/11/2001 | 10:28 | מאת: zaiden

במידה ובית דין ארצי לעבודה דוחה את ערעורי ,בעניין החלטתה של ועדת ערערים לתאונות עבודה. 1 . לאיזה ערכאה אני יכול לערער הלאה בעניינים של טעות משפטית? 2 .כידוע ניתן לערער בבי"ד לעבודה רק על עניינים משפטיים בלבד, באיזה ערכאה ניתן לערער על טעויות רפואיות? תודה zaiden

18/11/2001 | 12:29 | מאת: רונן

כל הרופאים בועדות הרפואיות מקבלים שכרם מהביטוח לאומי ומפקח עליהם בועדה מזכיר מטעם אותו מוסד ביטוח לאומי ו..יודע האתון את נפש אדוניו" הגיע הזמן לציבור הנכים להתעורר