רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

08/11/2001 | 19:46 | מאת: מרב

שלום סבא שלי עבר לפני שנתיים ניתוח קטרקט, ומאז הוא סובל מסחרחורות וכאבי ראש ולאט לאט הוא מאבד את הראיה בעין. לפני כמה ימים הוא נבדק שוב בבית חולים ואז הסתבר ששכחו להוציא תפר מהניתוח. האם זו רשלנות רפואית? ומה אפשר לעשות?

09/11/2001 | 14:10 | מאת:

מרב שלום, על פני הדברים נראה שכן אך צריך לעיין בתיעוד הרפואי כדי לברר אם יש קשר סיבתי בין הסחרחורות וכאבי הראש ובין השארת התפר. עליכם להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתביעות רשלנות רפואית.

09/11/2001 | 18:03 | מאת: מרב

תודה אנחנו בהחלט נפנה לייעוץ, יש לך אולי שם של עורך דין שיכול לעזור שמתמחה בזה?