התייעצות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

26/10/2001 | 23:00 | מאת: יויו

אבי זקוק להשתלת כליה, בהמלצת רופא נפרולוג בכיר ברמב"ם, אולם אנו גרים באזור הדרום כאשר נגשנו היום אבי ואני לקופת החולים לנפרולוג אשר מגיע ממרכז הארץ לבקש הפניה לבדיקות רפואיות כהכנה להשתלה, נתקלנו ביחס ממש משפיל מצד הרופא הנפרולוג שפגע מאוד באבי וגרם לו לבעיות חמורות בלחץ הדם ובבעיות לב מהם הוא סובל. הרופא אמר "אני מורשה לתת לך את הבדיקות - אבל אני לא רוצה"!! "אם לא נאה לך אתה יכול לצאת מן החדר" ועוד ועוד.. היכן אוכל להתלונן על היחס המחפיר מצד הרופא כלפי אבי אשר נאבק על חייו ומקבל יחס נוראי מצד רופא.

27/10/2001 | 09:45 | מאת:

יויו שלום, תוכלו להגיש תלונה לרופא המחוזי בקופת חולים שבאיזור מגוריכם וכן לנציב תלונות הציבור במשרד הבריאות, רח' בן טבאי 2 ירושלים.