שאלה לעורך הדין

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

21/10/2001 | 19:10 | מאת: מני

שלום רב אני בן 32 ולפני שנתיים טופלתי בתרופה בשם "רואקוטן" עקב אקנה בגב בלבד. בחודש האחרון לטיפול התחלתי לסבול מקילוף בעור המצח והאף מלווה בפצעונים ורגישות רבה של העור בכלל ולשמש בפרט. תופעות לואי אלו מלבד הסבל הרב שגורמות לי, מלוות אותי מזה שנה וחצי יום יום לאחר גמר נטילת התרופה. מומחים שהייתי אצלם אמרו שהתפתחה אצלי "פוליקוליטיס" ו"סבוריאה דרמטיטיס" שהם תופעות לואי נדירות מאוד לאחר נטילת רואקוטן. כשביקשתי מהם לכתוב לי חוות דעת רפואית התחמקו בתרוצים שונים ומשונים. ברצוני לציין ולהדגיש שלא הוזהרתי על תופעות לואי אלו לא ע"י הרופא ולא ע"י העלון לצרכן של התרופה. שאלתי היא באיזה אפיקים עלי לפעול ע"מ לקבל פיצוי על הנזקים, הכניראה בלתי הפיכים, שנגרמו לי בעור הפנים? תודה

22/10/2001 | 23:20 | מאת: ש.י. עו"ד

צריך לפנות לרופא עור שיהיה מוכן לבדוק את הנושא לעומק - בספרות רפואית. יתכן כי לא היה צריך להזהירך, אם כי שווה לבדוק מה קורה בעולם לגבי תרופה זו (את זאת אתה יכול לעשות לבד באתרים רפואיים באינטרנט) והחשוב מכל, לפנות לעורך דין שידע לשאול את השאלות הנכונות . בהצלחה והרבה בריאות.