רשלנות בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

16/10/2001 | 20:59 | מאת: רויטל

שלום, לפני כחודשיים עבר אבי ניתוח קטרקט בעינו הימנית. בזמן הניתוח הוא שמע כי הרופא לא מצא מכשיר מסוים והחל להסתבך, הניתוח נכשל ואבי הועבר לבי"ח תל- השומר. התוצאות הרסניות במקום לשפר את הראיה, אבי כיום לא רואה כלום בעין זו, מלבד אור וסובל מדלקת ודימום וכאבים איומים. כמובן שהוא מאוד מתוסכל וכועס על מה שקרה. ומעונין לתבוע את הרופא, האם זה אפשרי ואיך יוכל להוכיח את הרשלנות שנגרמה לו? בתודה מראש רויטל

17/10/2001 | 23:40 | מאת: ש.י. עו"ד

צריך לפנות לעורך דין שמתמצא בתחום, הוא יוציא את כל החומר הרפואי בקשר לניתוח ולטיפול שלאחריו ולפניו, ויפנה את החומר לרופא שמתמצא בתחום. הרופא, לפי הנחיות עורך הדין יבדוק אם אכן יש כאן רשלנות. אפשרות נוספת: השאלה מה הסבירו לאביך לפני הניתוח, האם אמרו לו שיכולה להיות אפשרות שהוא יאבד את הראיה. אם לא אמרו - אולי ניתן לתבוע על העדר "הסכמה מודעת". בהצלחה

20/10/2001 | 18:57 | מאת: רויטל

תודה על תשובתך. האם אפשר לקבל פרטים על עו"ד שעוסק בתביעות מסוג זה? ואם אפשר לתבוע על העדר " הסכמה מודעת", אם תוכל לתת לי פרטים נוספים בעניין. בברכה רויטל