האם הייתה כאן רשלנות ?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

04/10/2001 | 13:21 | מאת: מארי

אימי אשה בת 61 נכנסה להשתלת קוצב לב , ללא שום אזהרה או התראה על סיבוכים ? במהלך ההשתלה גרם הרופא בעת הברגת האלקטרודה לחור בווריד בעליה ללב. אימי הובהלה מייד לניתוח לב פתוח , בעקבותיו קיבלה גם ארוע מוחי. עכת בהחלמה איטית בעקבות הניתוח. והארוע. כאמור מדובר באשה בריאה , שעד האשפוז התעמלה יום יום , למעטמ בעייה הדופק האיטי בעקבותיו הוחלט על השתלת קוצב לב. האם המקרה שכיח או שיש כאן רשלנות , למי עלי לפנות .??? .דחוף.עברו שלושה שבועות מיום ההשתלה והניתוח.

06/10/2001 | 09:06 | מאת: ג'וני

לכו לעורך הדין מלמן יוסף שהוא מומחה בזה הוא בתל אביב או לחילופין לעורכי הדין גרינברג שירלי מרמת גן