שאלה למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

02/10/2001 | 15:52 | מאת: דון

שלום רב אני בן 32 והשתמשתי ברואקוטן לפני כשנתיים עקב אקנה בגב. רופא העור שהייתי אצלו המליץ לי מיד על "תרופת הפלא" ואמר לי שלמעט יובש בשפתיים ורגישות לשמש בזמן הטיפול אין תופעות לואי מיוחדות. היום, שנה וחצי מסיום הטיפול, הנני סובל מאוד מתופעות לואי שונות ששיבשו את חיי לחלוטין. ביניהם: קילוף בלתי פוסק מעור האף והמצח מלווה בפצעונים, רגישות רבה מאוד לחשיפה לשמש שלא היה בעבר, נטיית יתר של העור להצטלקויות. רופאי העור השונים אצלם ביקרתי טענו שהתופעה חריגה והתקשו לתת פיתרון למצב בו אני נמצא. כשביקשתי חוות דעת רפואית התחמקו כולם בתרוצים שונים שהפופולארי ביניהם:"זה כאב ראש ואני לא מתעסק עם זה". שאלתי אליך היא מה אתה מייעץ לי לעשות על מנת להגיש תביעה משפטית על הסבל הרב שנגרם לי? תודה

27/10/2001 | 09:48 | מאת:

דון שלום, קרא את המדריך לנפגע ברשלנות רפואית באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il אך אם לא נגרם לך נזק של ממש לצמיתות עלות הטיפול המשפטי תעלה על התועלת שתצמח מהגשת תביעה.