רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/09/2001 | 00:37 | מאת: דני מחיפה

שלום רב כיצד אני יכול למצוא עורך דין אשר תחום התמחותו הוא רשלנות רפואית ואיך אני צריך לפעול? קרובת משפחתי אושפזה בבית חולים מסוים ובעקבות איבחון לקוי עברה ניתוח שלא לצורך ובטכניקה לקוייה ובעקבות סיבוכים רבים פריאופרטיביים היא נמצאת עד היום בתרדמת. תודה

16/09/2001 | 22:55 | מאת: ש.י.

עורך דין מוצאים בדרך כלל על ידי הפניה של חברים, ואם תשאל, ודאי תמצא. רצוי "להצליב" המלצות. יש גם רשימות במקומות שונים, גם באינטרנט, וגם בדפי זהב. בהצלחה