רשלנות בטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

10/09/2001 | 13:21 | מאת: נתן

רופא השיניים הפנה אותי לטיפול שורש 3 תעלות בשן 27 . הרופא המבצע באותה מרפאה עשה את הטיפול בשן 28 מקור הטעות התגלה לאחר שתביעתי לחברת הביטוח נדחתה כדי למנוע העלמות ושינויים ( מה שבדיעבד התבצע )וכן לקבל חוות דעת נוספת .בקשתי לקבל את התיק או לצלמו . מנהל המרפאה סירב לתת לי את התיק הרפואי או לצלמו ולכן בלית ברירה לקחתי אותו ... מה לעשות עכשיו , למי לפנות , האם יש במקרה זה מקום לתביעה ?

10/09/2001 | 23:18 | מאת:

נתן שלום, ראה תשובתי לשאלתך בפורום.

11/09/2001 | 13:15 | מאת: נתן

הגעתי למומחה לרפואת שיניים עם התיק הרפואי . על סמך הצילומים המומחה טוען שלא היה שום צורך בטיפול שורש בשן 28 . מאידך שן 27 זקוקה לטיפול שורש מיידי . כלומר האבחנה הרפואית ברורה . השאלה היא מה הצעד הבא שעלי לנקוט ?