רשלנות בטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

01/09/2001 | 16:28 | מאת: נתן

רופא השיניים הפנה אותי לטיפול שורש 3 תעלות בשן 27 הרופא המבצע באותה מרפאה עשה את הטיפול בשן 28 מקור הטעות התגלה לאחר שתביעתי לחברת הביטוח הפניקס נדחתה כדי למנוע העלמות ושינויים ( מה בדיעבד התבצע )וכן לקבל חוות דעת נוספת .בקשתי לקבל את התיק או לצלמו . מנהל המרפאה סירב לתת לי את התיק הרפואי או לצלמו ולכן בלית ברירה לקחתי אותו ... מה לעשות עכשיו , למי לפנות , האם יש במקרה זה מקום לתביעה ?

10/09/2001 | 23:01 | מאת:

נתן שלום, עליך לפנות לעורך דין ע"מ שזה יתייעץ עם מומחה לרפואת שיניים לבירור תלונתך.