רשלנות רפואית באקופונטורה?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/08/2001 | 08:26 | מאת: רפאל

שלום, טופלתי בדיקור סיני אצל רופאה נוירולוגית, אשר לה תעודות הכשרה גם בתחום זה. במהלך הטיפול, כשהמחטים נעוצות בי והרופאה עברה לטפל במטופל אחר, חשתי לפתע ברע, נפלתי ונחבלתי קשה. שאלותי הן: 1) האם ישנן תקנות מיוחדות של משרד הבריאות/העבודה על העוסקים בדיקור סיני בכלל, ורופאים - בפרט? האם הרופאים שבהם חייבים לעבור הכשרה/התמחות מוגדרת ומסויימת בתחום? 2) האם דיקור סיני נחשב לפעולה פולשנית? האם טיפול זה מחייב השגחה צמודה של רופא/אחות/איש מקצוע תוך כדי הטיפול? בתודה, רפאל

01/09/2001 | 13:44 | מאת:

רפאל שלום, כתבתי על כך מאמר שעומד להתפרסם בקרוב באתר האגודה לרפואה ומשפט, אם תרצה לעיין במאמר קודם לכן אשלח לך אותו בדוא"ל אם תמציא לי את הדוא"ל שלך.