ניזקי תרופה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

19/08/2001 | 22:38 | מאת: עופר

ליפני כמה שנים הייתי משתמש בתרופה הומופטית והיא גרמה לי לנזקים קשים במערכת העצבים האוטומטית , שם התרופה היא water peal של good n natural . מה אני אמור לעשות , למי ליפנות???

21/08/2001 | 22:12 | מאת: ש.י.

בשאלה אינך נותן כמעט פרטים, ויש הרבה אספקטים שצריך לבדוק, לפי הפרטים של המקרה שלך: צריך לבדוק את אחריות היצרן או היבואן או המפיץ - האם זו באמת "תרופה" שקיבלה אישור, ומה תוכן האישור, מה הפרטים בעלון לצרכן וכו'. האם יש קשר למשרד הבריאות ובין התרופה, האם ניתן אישור ולאיזו מטרה? מי נתן לך את התרופה - רוקח, הומואופט, או מישהו אחר. מה מחלותיך שהיו לפני נטילת התרופה, האם יש קשר בין נטילת התרופה ובין הנזקים עליה אתה מתלונן. וכיוצא באלה עוד הרבה מאוד שאלות. נוכח הנזקים הקשים עליהם אתה מתלונן אתה צריך לפנות לעורך דין שיברר את כל ההיבטים, כי אין ספק שמקרה זה הוא מורכב מאוד. לתשומת לבך, כתבת שהשתמשת בתרופה לפני כמה שנים - השאלה כמה, ומתי התגלה הנזק והקשר לתרופה, כי כעבור 7 שנים יכולה להיות התישנות, ולא תוכל לתבוע יותר.