ניתוח אף

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

10/08/2001 | 02:44 | מאת: חני

קוראים לי חנה, אני עברתי ניתוח אף לפני שש שנים, ויש לי בעיה, שמפריעה לי כל הזמן, והיא שהגרון מתייבש לי מהר מאוד, הלכתי לרופא ואמר לי, שהמנתח חתך לי יותר מדי [אני לא יודעת איך להסביר את זה] ובגלל זה מתייבש לי הגרון מהר מאוד וגם נזלת ירוקה, וכל הזמן אני צריכה לנקות את הגרון, מאוד קשה לי עם זה. לפעמים גם קשה לי לבלוע, ובגלל המצב אסור לי לעבור ניתוח להסרת השקדים. אני מאוד רוצה לתבוע את הרופא, תמליץ לי אני צריכה מאוד עזרה.

11/08/2001 | 13:27 | מאת: אח לצרה

שלום חנה, הצטערתי מאד לשמוע על מצבך . גם לי היה מקרה דומה . תבעי את הרופא מיד! וזכרי-משום שעברו 6 שנים מהניתוח,יש לך רק עוד שנה לתבוע הרופא עד שתחול התיישנות משום שעברו 7 שנים מהניתוח!! מהרי !!!! ובקשר לעו"ד-עקבי אחר פרסומים בעיתונים למקרים דומים , ראיתי את השם של עו"ד אילנה זינגל מופיע שם מספר רב של פעמים , אולם אני סמוך ובטוח שיש בשוק עוד הרבה עו"ד טובים,אבל בבקשה תתבעי מהר לפני שיעברו 7 שנים והתביעה לא תהיה קבילה !!!

01/09/2001 | 13:15 | מאת:

חני שלום, כדי לדעת אם יש לך עילת תביעה עליך להתייעץ עם עורך דין שימסור את התיק הרפואי שלך למומחה בתחום א.א.ג. להתייעצות. אני ממליץ לך לעיין במדריך לנפגע ברשלנות רפואית באתר המשפט הרפואי בכתובת www.med-law.co.il אשר לשם של עורך דין אם תפני אלי בדוא"ל אמליץ לך על עו"ד באזור מגורייך.